CMS Systemen

Content Management Systemen

De afkorting CMS staat voor “Content Management Systeem”. Dit zijn beheersystemen waarbij de gebruiker, zonder technische kennis, zelf hun website kan bijhouden. Een CMS is echter alleen van belang voor website's waarbij de content regelmatig aanpassing behoeft (bijv. een weblog).

Een nadeel is echter dat deze CMS systemen vaak met vaste templates (sjablonen) werken zodat jouw website zich niet meer kan onderscheiden van de massa.

“Blissy Design heeft daarom naar een oplossing gezocht die het mogelijk maakt om je niet alleen met een custom design website te onderscheiden, maar ook met een CMS het beheer in eigen hand te hebben.”

Custom design website met CMS

Het is mogelijk om een op maat gemaakte (custom design) website te voorzien van coding voor je eigen CMS systeem.

Blissy Design geef je de keus in twee verschillende CMS systemen. Het eigen en zeer gebruikersvriendelijke BlissyCMSDesign of het zeer uitgebreide OctoberCMS. Echter de meeste klanten zullen goed uit te voeten kunnen met ons eigen BlissyCMSDesign systeem.

Om een grotere stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen worden BlissyCMSDesign websites standaard gehost op een gecertificeerde hostingomgeving. We hoeven alleen nog je eigen domeinnaam en mailaccounts voor jeĀ  te registreren. Na de koppeling beschik je over een snelle webpagina met een eigen Content Management Systeem om je eigen modificaties en updates door te voeren!

Neem een kijkje op BlissyCMSDesign een design welke is ontworpen met ons eigen CMS systeem.

De website's voor klanten als EAL (Apeldoorn) BV, Berg Products, IBO Bonaire, Auditiek Lammers, Une Bonne Journée en InsideInsight zijn geheel of gedeeltelijk (bijv. alleen de nieuws en/of speciale aanbieding pagina's) bij te houden met een eigen Content Management Systeem. Kies voor ons eigen gebruikersvriendelijke Blissy CMSDesign (Auditiek) of het professionele OctoberCMS (EAL (Apeldoorn) BV, IBO Bonaire).

Voor deze klanten hebben we speciale CSS (Cascade Style Sheet) coding ontwikkeld om het design en de content van hun website goed te kunnen scheiden, zodat het (custom) design van de website gewaarborgd blijft tijdens het bijwerken van de pagina('s).

insideinsight website on iMac

Home | Web Design | CMS Systemen