Graphic Design

Als grafisch ontwerper geef je vorm aan informatie. Graphic Design is dus vormgeving maar ook presentatie. Een beeld zegt vaak meer dan een lap tekst. Het grafisch ontwerp is in onze tijd de blikvanger van de visuele communicatie geworden.

Op onze portfolio pagina kan je een aantal voorbeelden van enkele projecten zien die Blissy Design gerealiseerd heeft.

iMac with magazine

Corporate Identity

“Corporate Identity of Huisstijl.” Elke ondernemer krijgt hier mee te maken. Denk maar eens aan een logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en natuurlijk een website. Hiermee presenteer je jouw bedrijf naar de buitenwereld. Blissy Design noemt dit gewoon je eigen huisstijl hebben.

Een advertentie en/of een brochure kan jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven en opdrachten opleveren. Als bij alle communicatie uitingen de huisstijl herkenbaar is, zorgt dat voor een professionele uitstraling, en wil men graag zaken met je doen!

“Of de klant je nu via drukwerk, social media of internet vindt, wij zorgen ervoor dat de uitstraling van je bedrijf overal gelijk is.”

Maar ook ...

Ook als je denkt "Ik wil mij graag beter en professioneler presenteren" kan Blissy met je meedenken. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen doelgroep. De wijze waarop je jouw bedrijf positioneert en je onderscheidt van de concurrent is bij elk bedrijf natuurlijk weer anders.

“Maar of je nu een Advertentie, een Brochure, een Flyer, of een nieuwe Huisstijl nodig hebt ... het kan allemaal bij Blissy Design.”

Gebruikte software

Voor het ontwerpen en het opmaken van de layouts voor de printed media gebruiken we de meest recente grafische software paketten.

Home | Graphic Design