Web Design

Blissy Design ontwikkelt (responsive) websites die de uitstraling van jouw bedrijf of instelling weergeeft op het internet zoals jij dat wilt. Jouw website is het digitale visitekaartje naar de buitenwereld.

Jouw huisstijl en website vormen één geheel ... een totaal concept in “Corporate Identity”.

Image Responsive Web Design

Op onze portfolio pagina kan je een aantal voorbeelden van enkele projecten zien die Blissy Design gerealiseerd heeft.

Website ontwerp

Blissy Design maakt voor jou een op maat gemaakte website. Samen kiezen we de juiste kleuren voor een kleurenpalet dat de uitstraling van je website versterkt en het juiste gevoel oproept bij je doelgroep. Zodat de mensen jouw website, het product en je bedrijf onthouden.

The future of the web: Responsive design

Responsive Web Design is een technologie die ervoor zorg draagt dat jouw website zich automatisch aanpast aan de gebruikte desktop, laptop, tablet of smartphone browser. We ontwerpen een website voor je die optimaal werkt op alle computers (desktop, laptop), tablets en smartphones van jouw potentiële klanten.

Blissy Design geef je de keus in twee verschillende CMS systemen. Het eigen en zeer gebruikersvriendelijke BlissyCMSDesign of het zeer uitgebreide OctoberCMS. Echter de meeste klanten zullen goed uit te voeten kunnen met ons eigen BlissyCMSDesign systeem.

Voorbeelden van ons eigen CMS systeem: Blissy CMS Design

Custom Designed (Responsive) Websites met CMS!

Voor het bouwen van jouw website gebruiken we de laatste standaarden en protocollen van het World Wide Web Consortium (W3C). Met name voor Cascading Style Sheets (CSS) en Extensible HyperText Markup Language (XHTML). XHTML is de opvolger van HTML en heeft XML als basis. CSS gebruiken we zowel voor de opmaak als voor het ontwerp van de web documenten.

Bekijk ook eens ons HTML 5 voorbeeld op basis van een Bootstrap standaard:
IBO Bonaire HTML5 Bootstrap Demo

Custom design website met CMS

Het is mogelijk om een op maat gemaakte (custom design) website te voorzien van coding voor je eigen CMS systeem. CMS staat voor Content Management Systeem. Dit is een beheersysteem waarmee de gebruiker, zonder technische kennis, zelf hun website kan bijhouden.

De website's voor klanten als EAL (Apeldoorn) BV, Berg Products, IBO Bonaire, Auditiek Lammers, Une Bonne Journée en InsideInsight zijn geheel of gedeeltelijk (bijv. alleen de nieuws en/of speciale aanbieding pagina's) bij te houden met een eigen Content Management Systeem. Kies voor ons eigen gebruikersvriendelijke Blissy CMSDesign (Auditiek) of het professionele OctoberCMS (EAL (Apeldoorn) BV, IBO Bonaire).

Gebruikte software

Voor het ontwerpen van de websites gebruiken we de meest recente software paketten. Voor de dynamische kant van het web gebeuren maken we gebruik van server technieken [PHP + MySQL Databases]. Uw hosting provider moet dan natuurlijk wel deze server techniek ondersteunen.

Als reseller kunnen wij je helpen bij de registratie van jouw domeinnaam en de keuze van het hosting pakket bij een betrouwbare hosting provider. Want jouw website heeft ruimte nodig op het internet.

Home | Web Design